Sny, koszmary i inne mary

Czy jest coś nie tak?

Postprzez Galathar » 29 sie 2009, 22:40

Mi się dziś rano śniło, że mam umyć włosy, ale z jakiegos powodu tych włosów myć nie chciaem. Na dodatek wykłócałem się ze znajomymi, że tego nie zrobię. Chwilę później obudziłem się i zdałem sobie sprawę z tego, że się mogę spóźnić na autobus do Krakowa. Żeby było śmieszniej - na rano rzeczywiście sobie mycie głowy. No i koniec końców, z umytą głową nie zdążyłem na autobus.
powiedział baran co myśli, że jest kotem
Galathar

Postprzez Rhonin96 » 12 mar 2010, 11:01

Ja wczoraj miałem taki dziwny sen który nie był taki spokojny.
Były 3 klasy i mieliśmy wycieczkę do jakiejś kopalni i nas rozdzielono na 3 grupy. W 1 byłem ja i moja klasa w 2 mój kuzyn a w 3 mój kolega. Jak się weszło to na początku było spokojnie lecz później było coraz gorzej (Najgorszy koszmar i horror jaki przeżyłem nikt go chyba nie chciał mieć). Jakiś czas zwiedzaliśmy górną część w której było jedyne wyjście i wejście lecz było jeszcze tajemne wyjście i gdy się przez nie przeszło to znajdowało się w jakimś klasztorze ale dość tych szczegółów. Zeszliśmy do dolnego szybu i zaczęły nie wiadomo skąd wychodzić jakieś niedorobione ząbi czy coś, niedługo musieliśmy czekać na rozwiązanie tego oto pytania, byli to dawno umarli górnicy. W połowie snu została nas garstka z 1 grupy, a z 2 i 3 grupą nie mieliśmy kontaktu aż w końcu zostałem tylko ja znalazłem jakiś miecz w sam raz do obrony bo się już kruszył niedługo musiałem uciekać i bronić się ponieważ po chwili znalazłem tajemne przejście. I jak już wcześniej wspominałem trawiłem do zakonu jak się później okazało był to klasztor magów powietrza. Wtedy się obudziłem nie wiedząc gdzie trawił kuzyn i kolega. Naprawdę mówię wam nikt takiego snu z rodzaju przygodowych horrorów.

EDIT:
Powiem wam że najlepsze sny to LD bo jesteś świadomy tego co ci się śni i możesz kontrolować bieg wydarzeń i jest ogółem git gorzej jest z typem snu co budzisz się w środku nocy i nie możesz się ruszyć ani zasnąć a wokół ciebie się nie wiadomo co dzieje

Nie pisz dwóch postów pod rząd w tak krótkim odstępie czasu. W.
Masz pytania o zjawiskach nadprzyrodzonych to napisz na poczte lub na GG.
Zawsze coś na to poradze.
Rhonin96

Poprzednia strona

Powrót do Zjawiska nadprzyrodzone