Ja w tej chwili mam 1 świnkę morską (miałem do niedawna 16), żółwia, 2 welonki (rybki), właśnie pozbyłem się papużki falistej oswojonej - odsprzedana bo mama ma alergię na pióra, a kiedyś miałem też sporą hodowlę myszoskoczków...
(ale to mojej siostry ;Q)
. Miałam psa, ale zdechł jakiś czas temu ze starości i nie zdążyłam sobie skombinować nowego. Przez jakiś czas byłam w posiadaniu kota, ale musiałam się go pozbyć < brat jest alergikiem, grrr >. Szkoda. Uwielbiam koty. No i w tej chwili zwierząt nie mam. Chociaż staram się za wszelką cenę namówić rodziców na jakiegoś ptaka drapieżnego. Patrzą na mnie jak na wariatkę, ale spokojnie. Kwestia czasu. Jak przywiozę np. jastrzębia do domu, to będą postawieni przed faktem dokonanym
.
. Jednak nie wszystko ma swoje złe strony. Jeden z moich kotków jest taki miły i puszysty, dlatego lubię się do niego przytulać
. Jest moją pociechą
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: brak zalogowanych użytkowników i 2 gości
Copyright © 2001-2010 Bestiariusz.pl. Wszelkie prawa do treści, grafiki oraz zdjęć dostępnych na stronie są zastrzeżone na rzecz Bestiariusz.pl lub odpowiednio na rzecz podmiotów, których materiały są udostępnianie na podstawie współpracy z Bestiariusz.pl.
Teraz jest 7 wrz 2010, 05:41 — Strefa czasowa: UTC + 1
Engine: NERV 4.0 BETA | Forum: PHPBB
Warunki użytkowania • Polityka prywatności • Usuń ciasteczka