Wiesz Diaboł, to jest trochę przegięcie(nawet dla mnie, a ja jestem wielkim radykałem, więc ta wypowiedź mówi sama za siebie), bo wielki to on nie był i daleku mu do takiego miana. Oblicza świata to on nie znienił, a co najwyżej Iraku i to na gorsze(no chyba, że myślałeś o sponsorowanych przez niego atakach terrorystycznych, które były dla mnie g***o warte). Że bestialsko to się zgodzę, bo kara śmierci poprzez powieszenie (niesprawdzone wiadomości ) nie jest humanitarna. Już lepszy byłby kat z dobrze naostrzonym toporemDiabellus napisał(a):Odszedł Saddam Husajn, wielki człowiek który zmienił mocno oblicze świata. Został bestialsko zamordowany przez rząd sprzyjający najeźdźcom na jego kraj. Dla wielu wciąż pozostanie symbolem walki z USA.
Większych. Dla mnie tak, a przynajmniej są sobie równi, ale to chyba biorąc pod uwagę wszystkie rządy USA(wtedy to oni by go chyba nawet nieźle przegonili). A co do tej sprawiedliwości to się zgodzę. Stara prawda tu się sprawdza, a mianowicie "Na wojnie zwycięzca ma zawsze rację", co nie oznacza, że się z nią zgadzam. Kristof w tym filmiku naprawdę nie ma nic czym możnaby się przejąć. Ot takie pitolenie. Jedyne co da się zauważyć to wielki egocentryzm Husseina i nienawiść do zdrajców(w jego mniemaniu zdrajców - co ten koleś tam robił to nie wiem, więc tego nie skomentuję czy słusznie, ale karanie za same publiczne wypowiedzi nie jest normalne), i kara dosyć słaba, bo ja bym wymyślił coś lepszegoDiabellus napisał(a):I nie miało byc, Saddam nie popełnił większych zbrodni niż rzad USA. Ale ponieważ rzad USA to są ci sprawiedliwi, to wszystko jest ok. Wybacz.
Soag Afihn napisał(a):O ile się nie myle to został stracony w USA
Saddam nie popełnił większych zbrodni niż rzad USA.
A ja się zastanawiam kto jest większym mordercą Bush czy Husajn
życie może odebrać tylko Bóg, człowiek nie jest godny decydować o tym kiedu umrze drugi człowiek!!
Zapraszam do tematu o karze śmierci i sam się też muszę tam przejść, bo muszę komuś dokopać słownie
Użytkownicy przeglądający ten dział: brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
Copyright © 2004-2019 Bestiariusz.pl. Wszelkie prawa do treści, grafiki oraz zdjęć dostępnych na stronie są zastrzeżone na rzecz Bestiariusz.pl lub odpowiednio na rzecz podmiotów, których materiały są udostępnianie na podstawie współpracy z Bestiariusz.pl.
Teraz jest 18 lut 2019, 08:45 — Strefa czasowa: UTC + 1
Engine: NERV 4.0 BETA | Forum: PHPBB
Warunki użytkowania • Polityka prywatności • Usuń ciasteczka