Przedstaw się wędrowcze

Nie znasz jeszcze nikogo? Przedstaw się, poznaj innych użytkowników forum.

Re: Przedstaw się wędrowcze

Postprzez Firewarrior » 30 lip 2010, 17:30

A mnie ciągnie i do literackiego i do cosplayowego (na razie tylko podziwiam) i do graficznego steampunka :) A że RPGami też nie gardzę (i mam dostęp do wspaniałego MG w Kraku :D), to pewnie i w Wolsunga kiedyś mi się uda zagrać ^^
Firewarrior

Postprzez Jok » 30 lip 2010, 17:45

Firewarrior napisał(a):A mnie ciągnie i do literackiego i do cosplayowego (na razie tylko podziwiam) i do graficznego steampunka :) A że RPGami też nie gardzę (i mam dostęp do wspaniałego MG w Kraku :D), to pewnie i w Wolsunga kiedyś mi się uda zagrać ^^

Jakie MG w kraku? bo bede szukal od 1 wrzesnia :D
I need someone to show me the things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness, I must be blind
Jok

Postprzez Galathar » 30 lip 2010, 18:10

Będziemy szukali Joku :P W końcu ja też w Krakowie będę posiadywał przez najbliższe dwa lata :)
powiedział baran co myśli, że jest kotem
Galathar

Postprzez Firewarrior » 31 lip 2010, 19:09

Ooo!!!!! OOO :) A jesteście taką RPGową ekipą, na którą można liczyć? Nie rozsypiecie się po jednej sesji? :D Bo jeśli jesteście OK pod tym względem, to zapraszamy na Ruczajowe sesje :) Od października.
Prowadzi głównie narracyjnie, baaardzo dobrze, w przeróżnych systemach.
Firewarrior

Postprzez Galathar » 31 lip 2010, 23:40

Ruczaj? Hmmm. Się skończy tak, że zamiast na zajęcia w weekendy (mam na UJ, na Łojasiewicza dziennikarstwo) będę chodzić na sesje :X. A po pół roku dla odmiany sesja na uczelni, a co! W sumie, ja to będę zainteresowany - przynajmniej w tej chwili - głównie Neuroshimą i Cold City - ze względu na Bestiariusza, ale i innymi systemami nie pogardzę :)
Acha, no i ja jako drużyna się nie rozsypuję, prędzej MG przy mnie wymięknie, że mu się nie będzie chciało grać, niż ja :P
powiedział baran co myśli, że jest kotem
Galathar

Postprzez Jok » 1 sie 2010, 10:14

Firewarrior napisał(a):Ooo!!!!! OOO :) A jesteście taką RPGową ekipą, na którą można liczyć? Nie rozsypiecie się po jednej sesji? :D Bo jeśli jesteście OK pod tym względem, to zapraszamy na Ruczajowe sesje :) Od października.
Prowadzi głównie narracyjnie, baaardzo dobrze, w przeróżnych systemach.

Akurat tak sie sklada ze bedziemy mieszkac na Ruczaju wiec bedziesz miec dwie osoby chetne (Jas + Janis) przedewszystkim na Warhammera lub Cthulhu (to moge prowadzic) i wlasnie sami jestesmy zdegustowani jak druzyna daje tak zwanej pupy i nie przychodzi na sesje bo my mamy 100% frekwencje grywalnosci poki co :D a co niektorzy nie - Redd zaswiadczy - wogole by sie tu odezwal :D (tak to przymus)
I need someone to show me the things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness, I must be blind
Jok

Postprzez Firewarrior » 2 sie 2010, 16:20

Sąsieeedzi! :D A w bitewniaki jakieś gracie? Planszówki? Hmmm? :)
Firewarrior

Postprzez KluchA » 3 sie 2010, 08:03

Ło Bestiariusz na Ruczaju? A to nowość. Co prawda na RPGi nie mam za bardzo czasu, ale pogrywam w WFB sporawo ostatnimi czasy.
Śmiej się, to cały świat będzie się śmial razem z tobą, płacz, a będziesz płakał sam.
KluchA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasi użytkownicy